Ledig stilling:

Kickstart din karriere som Junior QHSE Coordinator!

Er du i startgropen av karrieren din, men allerede klar til å ta ansvar for kvalitet, helse, sikkerhet og miljø? Vi søker en ambisiøs Junior QHSE Coordinator til en spennende fast stilling på Tananger. Her vil du få sjansen til å jobbe tett med QHSE-Manageren for Skandinavia og bidra til å utvikle og vedlikeholde en sterk sikkerhetskultur på tvers av våre operasjoner.

 

 

Hva vil du gjøre?

Som Junior QHSE Coordinator vil du være med på å implementere selskapets QHSE-strategi og sikre at våre mål blir nådd. Du vil støtte ledelsen med å opprettholde alle relevante systemer og prosesser, og sørge for at vi alltid overholder lover og forskrifter. Ditt arbeid vil være sentralt i å fremme en positiv QHSE-kultur, og du vil bidra med forbedringsplaner og -programmer som skal implementeres i hele selskapet. Videre vil du være en nøkkelressurs i revisjonsprogrammet, både internt og eksternt, og sørge for at QHSE-sertifiseringer opprettholdes. Du vil også produsere nøyaktige og tidsriktige rapporter som holder ledelsen oppdatert på viktige QHSE-data.

 

Hva vi ser etter hos deg?

Du har 2–3 års erfaring fra en QHSE- eller operasjonell rolle, helst fra et serviceselskap, og du er godt kjent med både atferds sikkerhetsprogrammer og strategier for yrkes- og mental helse. Kjennskap til norske lover og forskrifter, inkludert NORSOK-standardene, er essensielt. I tillegg er du en god kommunikator og trives med å presentere for både interne og eksterne aktører. Det skader heller ikke om du har solide datakunnskaper, spesielt i Microsoft Office. En proaktiv tilnærming til arbeidet ditt er noe vi verdsetter høyt, og du har en evne til å veilede og samarbeide med ulike funksjoner.

 

Hvem tror vi at du er?

Du er selvmotivert, strukturert og har en evne til å balansere flere prosjekter samtidig, uten å miste fokus. Du er flink til å samarbeide med ansatte, kunder og leverandører for å oppnå kontinuerlige forbedringer, og du er lidenskapelig opptatt av å fremme en sterk sikkerhetskultur i organisasjonen. Presentasjoner og rapportering faller deg naturlig, og du liker å bidra til at hele teamet drar i samme retning.

 

 

Har du spørsmål om stillingen?

HAUGE, a Q10 Partner, bistår med rekrutteringen. Du kan ta kontakt med Anne Marie Hauge på am@amhauge.no eller mobil 922 11 792.

Med lang erfaring innen rekrutteringsbransjen, er Anne Marie Hauge dedikert til å levere rekrutteringstjenester til stillinger på fag-, mellom- og ledernivå. Med mitt sterke engasjement for kvalitet og grundighet, jobber jeg målrettet og profesjonelt for å sikre at hver leveranse oppfyller dine forventninger.

Søknader vurderes fortløpende.