Ledig stilling:

GMC Power & Automation søker Plassleder

For deg som vil lykkes sammen med andre!

Vi søker en engasjert og erfaren plassleder, som setter den ansatte i fokus!

Inspirere, motivere og skape resultater – høres dette ut som noe for deg?

 

Hos GMC Power & Automation AS i Stavanger søker vi nå en plassleder. Denne stillingen er en fantastisk mulighet for deg som ønsker å være en del av en voksende virksomhet, og spille en nøkkelrolle i selskapet.

Hva blir din rolle?

Du vil ta en ledende rolle for å sørge for gjennomføring ute i felt, og være ansvarlig for å skape et produktivt og positivt arbeidsmiljø. Ditt engasjement og din ledelse vil være avgjørende for å motivere teamet og sikre at alle arbeidsprosesser er effektive og i tråd med våre høye standarder.

Vi tilbyr:

Hos GMC får du muligheten til å utvikle deg både faglig og personlig i et støttende miljø. Vi tilbyr naturligvis lønns- og pensjonsbetingelser du vil være fornøyd med, en god helseforsikring, og et sted der det er høyt under taket og god humor. Vår bedriftskultur er preget av et godt samhold og en sterk følelse av fellesskap.

Det er ingen hemmelighet at dette yrket er mannsdominert, så vi synes bare det er positivt om kvinner også søker!

Vi leter etter en som:

Er teknisk kyndig, spesielt innen elektro, og gjerne har erfaring fra lignende roller. Du har gjerne ledererfaring, dyktig i problem-løsning, og har evnen til å kommunisere effektivt og tydelig. Vi ser etter noen som er proaktiv, teamorientert, og klar til å bidra til en positiv endring i vår organisasjon.

Rollens ansvarsområder:

 

  • Ansvar for å tilrettelegge alt provisorisk utstyr som skal kobles opp i prosjekter i dokkene og på Buøy-området.
  • Planlegge sammen med kunder for å sikre at utstyret er klart når båtene ankommer, og rigge dette vekk etter prosjektslutt.
  • Vedlikeholde utstyr i henhold til avtaler med kundene.
  • Ansvar for å assistere på plassen
  • Verkstedsansvarlig, sørge for at verkstedet er ryddig og at alt felles verktøy er i orden og sertifisert til riktig tid.
  • Innføre forbedringstiltak på verkstedet for å øke effektiviteten til organisasjonen.
  • Ansvar for lager og logistikk, inkludert mottakskontroll av varer.
  • Økonomisk oppfølging mot kunder og fakturering av prosjekter.
  • Sørge for tilgjengelig bemanning til aktuelle prosjekter og oppdrag.

Om GMC Power & Automation

GMC er et norsk familieeid konsern, etablert i 1973, med 50-årsjubileum i 2023. Konsernet har flere virksomheter innen marine-/offshoreindustrien – i tillegg til eiendomsutvikling.

GMC tilbyr fleksible løsninger for å minimere nedetiden for skip, rigg og installasjoner. Med fasiliteter og baser i Stavangerregionen, i Bergen og på Haugalandet.

Vi jobber aktivt med bærekraft (ESG) og har definert en visjon, strategi og målbare aksjoner som skal hjelpe oss og nå målene våre.

Verdiene våre er tillit, lidenskap og mot, basert på ansvarlighet, samarbeid og respekt. Vi har et positivt og inkluderende arbeidsmiljø, samtidig som det er gode muligheter for personlig utvikling.

Mottoet som sitter dypt hos alle ansatte er: Consider it done!

Har du spørsmål om stillingen?

HAUGE, a Q10 Partner, bistår med rekrutteringen. Du kan ta kontakt med Anne Marie Hauge på am@amhauge.no  eller mobil 922 11 792.

Med lang erfaring innen rekrutteringsbransjen, er Anne Marie Hauge dedikert til å levere rekrutteringstjenester til stillinger på fag-, mellom- og ledernivå. Med mitt sterke engasjement for kvalitet og grundighet, jobber jeg målrettet og profesjonelt for å sikre at hver leveranse oppfyller dine forventninger.

Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende, så send din cv og søknad i dag!